PARTNEŘI 2013

Respekt se konná v areálu RÚ Kladruby, rehabilitační ústav se ale na zajištění akce po finanční stránce nijak nepodílí. Celou akci by proto nebylo možné uspořádat bez finanční a materiální podpory sponzorů a partnerů. Naše poděkování proto patří všem firmám, podnikům a organizacím, ale i našim přátelům, kteří nám v tomto směru pomohli. V roce 2013 jimi byli:

Partneři KEEP RESPECT 2013

MUDr. Aleně Ryšavé, Richardu Hrdinovi, Jitce Švejcarové, Martinu Kovářovi,
Ivě Cacákové a Michalovi Teplému.
Naše uctivé poděkování nechť přijme i Don Pablo Flecha de La Boca del Elbe Rio.

Josefu Vránovi, Pavle Severinové, Heleně Barátové, Miroslavu Splavcovi, Jardovi Havelkovi a Václavu Ježkovi. Míše Němcové za ochrannou ruku nad výrobou triček, tílek, mikin a šátků, manželům Šedovým za motobalónky. Firmě Baff za kompletní zajištění občerstvení. Pekárně Turek a pekárně Český Štemberk za koláčky, cukrárně Pavla Bajera za štrůdl. Obcím Kladruby, Kondrac, Zdislavice, kulturnímu domu Vlašim a Tomáši Bohatovi za zapůjčení stanů, hasičům z Bedrče za zapůjčení lavic a stolů. Tomáši Nedělovi a "Organizaci 5. prosince" nejen za zapůjčení stanu, ale i za jeho výstavbu a demolici. Liboru Zelenkovi a FC Slovan Kladruby za propůjčení zázemí a trávníku fotbalového hřiště. Statku Pavlovice a Petru Kupsovi za vodu do bazénu. Moc děkujeme Honzovi Benešovi za ochotné zapůjčení vlastní dodávky na dobu dvou týdnů před a po akci.

Keblovskému faráři Maxovi a klukům z "Moto Guzzi Clubu CZ" za zabezpečení spanilé jízdy, Romanu Jakovcovi a celému týmu "Bezpečně na motorce s Mírou Lisým" za přijaté pozvání, zajištění soutěže ve slalomu i ceny věnované výhercům. Ivě Cacákové a Pavlu Labáthovi ze společnosti Votum a.s. za podporu i hodnotné ceny věnované do soutěží. Hadgimu za pěknou cenu do soutěže. Hegimu a členům "Motoklubu vozíčkářů ČR" za předváděčku čtyřkolek. Danu Šenkýřovi a Zabuč o.s. Evě Fantyšové a Rudovi Kotkovi za instruktáž první pomoci. Markovi Jiráskovi a společnosti Czech Sport Group s.r.o. za pojištovací poradnu. Romaně Tomáškové za vystavení svého závodního speciálu. Honzovi Novotnému a Posázavskému veteran klubu za exhibici svých auto a moto veteránů. Martymu Frolovi a jeho bandě za pódium a zvuk. Šamance Petře Zdeňkové za bubnování. Martinu Lahodovi a vlašimským dobrovolným hasičům za asistenci při zabezpečení křižovatek, plynulý průjezd obcí a dohled na parkovištích během celého dne.

Honzovi Tomkovi za tradičně pohodový moderátorský výkon, Milanu Hodkovi za natáčení, Honzovi Děkovi Povýšilovi a Milanu Krulišovi za fotografie. Za show kapelám Queenie, Nil a Rockass, onhivým Infinitos i DJ Petru Krchovi. Za mediální podporu Daně Bechyňové a Radiu Beat, Martinu Tománkovi a časopisu Motocykl, Heleně Lichtenbergové a Českým motocyklovým novinám. Heleně, Somíkovi a Kubovi Ničovi nejen za články v ČMN, Motohouse a Motocyklu, ale i za účast a hezké fotky. Jiřímu Marešovi, Pavlovi Černému i ostatním fotografům z rajčete, kteří nám poskytli své snímky pro archiv a fotogalerii, Markétě Jansové a maskotu 2013 Matěji Čechákovi.

Za neocenitelnou pomoc děkujeme našemu big-kamarádovi Martinu Tamchynovi !!! Petře Skopcové, Evě Melzerové, Martině Horálkové a Martinu Hybáškovi, Kristýně Kovářové a Honzovi Kálovi Kalinovi, Zuzce Haškové a Kubovi Hostkovi, Luďovi Šálkovi, Ireně Kulišové a Martinu Novákovi, Petře Matznerové, Bohouši Bóžovi Štorcovi, Lukáši Přenosilovi, Vítku Topolovi, Petře Horákové, Jarce Klikové a Pepovi Brožovi, Marcele Šůsové, Romanu Karafiátovi ml., Petru Kulišovi, Ondrovi Jedličkovi, Monče, Gábině a Dannymu Foxovým, Aničce Skopcové, Janě Filasové a Tomáši Novotnému, Evičce Melzerové, Míše a Ondrovi Horálkovým, Janče Matznerové a Adamu Dvořákovi. Sázavákům Adamu Pleschingerovi a Romanu Neprašovi. Týně a Gabče za facebook, Šimonu Zárubovi za finalcut DVD a Márovi Truhelkovi za správu tohoto webu.