PARTNEŘI 2011

Respekt se konná v areálu RÚ Kladruby. Rehabilitační ústav se ale na zajištění akce po finanční stránce nepodílí. Celou akci by proto nebylo možné uspořádat bez finanční a materiální podpory sponzorů a partnerů. Naše poděkování proto patří všem firmám, podnikům a organizacím, ale i našim přátelům, kteří nám v tomto směru pomohli. V roce 2011 jimi byli:

Partneři KEEP RESPECT 2011

osobně dále děkujeme
Richardu Hrdinovi, Martinu Kovářovi, Josefu Splavcovi,
České televizi a dalším médiím za pozornost, kterou věnují kladrubské akci.

Míše Němcové a firmě OP Tiger za kvalitní potisk triček, mikin, šatů a šátků, tiskárně Tria Olbramovice a společnosti QUO za plakáty a samolepky, firmě Balonky.cz za motobalónky. Firmě Baff a Karlovi Kopeckému za občerstvení, řeznictví Vávra za přípravu selete. Pekárně Turek za koláčky. Tomáši Nedělovi a ”Organizaci 5. prosince”, kulturnímu domu Vlašim, obcím Kondrac a Zdislavice za zapůjčení stanů. Liboru Zelenkovi a FC Slovan Kladruby za propůjčení zázemí a trávníku fotbalového hřiště. Milanu Janíkovi za ceny pro výherce fotosoutěže.

Honzovi Tomkovi, Milanu Hodkovi, Honzovi ”dědkovi” Povýšilovi, Trial Teamu Beroun, Chemisovi, Evě Fantyšové a Rudovi Kotkovi, Ondřeji Málkovi a Báře Basikové, kapelám The Yours, M.Z.H. a La Sklerosa, Pepovi Živčákovi, onhivým Infinitos, Martině Horálkové a ”klukovi z plakátu 08” Martinu Hybáškovi, ”holce z plakátu 010” Gábině Knapové, Petru Pourovi, Martinu Tománkovi, Adrianu Rymelovi, Janu Novotnému a Posázavském klubu historických vozidel, Martymu Frolovi, Romanu Poštovi.

Za vydatnou pomoc Martinu Tamchynovi, Milanu Janíkovi, Luďovi Šálkovi, Kristýně Kovářové a Honzovi ”kálovi” Kalinovi, Petře Matznerové, Monče, Gábině a Dannymu Foxovým, Lukáši Přenosilovi, Davidu Pýchovi, Bohouši ”Bóžovi” Štorcovi, Evě Melzerové, Ireně Kulišové a Martinu Novákovi, Petře Horákové, Jarce Klikové, Šárce Povolné, Andree Hrubé, Martinu Pospíšilovi, Láďovi Turzíkovi, Romanu Karafiátovi, Milanu Pokornému a všem dalším kolegům z RÚ, kteří se na akci podíleli. Martinu Hřebačkovi, Šimonu Zárubovi a Avion film&sound postproduction za finalcut DVD a Márovi Truhelkovi za správu tohoto webu.